Futbol

Daum'a Türk gelin

09 Ekim 2013 Çarşamba 15:24 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 15:29

Daum, oğlu Marcel'e, Köln'de yaşayan Türk kızı Filiz'i isteyecek.

Bursaspor'un Alman teknik direktörü Christoph Daum, büyük oğlu Marcel'e, uzun süredir arkadaşlık yaptığı Türk kızı Filiz'i isteyecek.

Express gazetesi, Daum'un 11 Ekim Cuma günü Köln'e gidip, oğlu Marcel (27) için Filiz'i (26) ailesinden isteyeceğini yazdı.

Filiz'i, Türk usulüne göre isteyeceğini belirten Daum, belirli geleneklerin yerine getirilmesinin doğru olacağını ifade etti. Daum, "Filiz'in ailesine kendimi tanıtacağım, olumlu cevap alacağımı ümit ediyorum. Oğlum ve Filiz uzun zamandan bu yana birbirlerini tanıdığı için cevabın olumlu olmasını bekliyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

Daum'un ilk eşi, Marcel'in annesi Ursel'in de bir hafta önce Filiz'in babasından olumlu cevap aldığı iddia edilen haberde, evlilik hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiği kaydedildi.

Marcel'in, Filiz için "Hayallerimin kadını"' ifadesini kullandığı öne sürülen haberde, ikilinin, Christoph Daum'u FC Köln'ü çalıştırdığı dönemde tanıştığı ve düğünün gelecek yıl yaz aylarında yapılacağı belirtildi.

Filiz'in, Aachen Üniversitesi'de makine mühendisliği bölümünde okuduğu ve teknik ressamlık yaptığı bilgisi de haberde yer aldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz