Futbol

Demirören: "Bunun adı intihardır"

18 Ağustos 2014 Pazartesi 09:59 - Son Güncelleme 18 Ağustos 2014 Pazartesi 10:04

Demirören: ''Kulüp tekrar kavgaya sürükleniyor. Bunun adı intihardır”

Babası Erdoğan Demirören, amcaları Ergin ve Bilgin Demirören’le birlikte divan üyeliği düşen TFF Başkanı, “Süleyman Ağabey’in cenazesindeki ortamın ardından kulüp tekrar kavgaya sürükleniyor. Bunun adı intihardır” dedi.

283 kişinin divan kurulu üyeliğinden ihraç edilmesiyle başlayan gerilim dün de sürdü. Babası Erdoğan Demirören, amcaları Ergin ve Bilgin Demirören’le birlikte Beşiktaş Divan Kurulu üyeliğinden ihraç edilen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, gelinen noktayı yakınlarıyla değerlendirdi.

Süleyman Seba’nın cenazesindeki ortamı hatırlatan Demirören, “Süleyman Ağabey’in cenazesinde uzun bir aradan sonra Beşiktaş’ın eski başkanları, yöneticileri bir aradaydı. Çok güzel bir ortam vardı. Ancak Beşiktaş şimdi tekrar kavganın içine sürükleniyor. Bunun adı intihardır” ifadelerini kullandı. Üyelik ihraçlarının 3 ay önce gerçekleştiği, durumun önceki gün yapılan toplantıda ortaya çıktığı öğrenildi.

Beşiktaş Divan Kurulu'nun 2014 Yılı 3. Olağan Toplantısı'nda 283 üye divandan ihraç edildi.

NASIR: SUÇLU YÖNETİM

Divan kurulu eski başkanı Şeref Nasır da konuyu, “Yalçın Karadeniz’e yüklenilmesi son derece yanlış. Kendisi bu maddenin tüzüğe konulmaması için çalıştı. Ama koyduran yönetim. Benim zamanımda da bu madde vardı ama farklıydı. Üst üste 6 kez toplantıya gelmeyen üye divan kurulu seçimlerinde oy hakkını kaybediyordu. Üyelik düşmesi söz konusu değildi” şeklinde değerlendirdi.

HTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz