Futbol

Denizlispor iç sahada gülmeye başladı

08 Mart 2021 Pazartesi 15:38 - Son Güncelleme 08 Mart 2021 Pazartesi 15:40  |  Kaynak : DHA

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, son 4 iç saha maçında 10 puan toplayarak, kendi evinde farklı bir kimliğe bürünmeye başladı.

Süper Lig'de son olarak evinde Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederek kurtuluş umutlarını artıran Yukatel Denizlispor, sahasında oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Bu periyotta evinde 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ege ekibi 10 puan topladı. Ligde üst üste 4 maçını kaybeden ve teknik direktör Yalçın koşukavak ile yollarını ayıran Yukatal Denizlispor, Hakan Kutlu'nun göreve gelmesinin ardından iç sahada önemli bir istikrar yakaladı. Alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan Ege ekibi, Kutlu yönetiminde evinde hiç mağlubiyet almadı.

Atatürk Stadı'nda Göztepe'yi 2-1, Gençlerbirliği'ni 1-0 ve Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenen Denizlispor, Fraport Tav Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, mücadeleyi elden bırakmayacaklarını belirterek, "Takımımız Yeni Malatyaspor karşısında önemli bir galibiyet elde etti. Devamının da gelmesini temenni ediyoruz. Oyuncularımız sahada pes etmedi, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizler inanıyoruz, inananlar kazanacak" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz