Futbol

Dev derbide alkış alan tezahürat

30 Kasım 2013 Cumartesi 20:04 - Son Güncelleme 30 Kasım 2013 Cumartesi 20:06

F.Bahçeli taraftarların,"geçmiş olsun" tezahüratına Tolga alkışla karşılık verdi

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan derbi öncesi, siyah-beyazlı takımın kalecisi Tolga Zengin, annesinin rahatsızlığı nedeniyle kendisi için "geçmiş olsun" tezahüratı yapan sarı-lacivertli taraftarları alkışladı.

Annesinin hastalığı nedeniyle derbi öncesi sıkıntılı günler geçiren milli file bekçisine, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbi öncesi ısınırken, Fenerbahçe tribünlerinden destek geldi.

Migros kale arkası tribünündeki taraftarların "Geçmiş olsun Tolga" tezahüratı üzerine orta alana kadar gelen Beşiktaşlı kaleci, tribünleri bu centilmen davranışı karşısında alkışlayarak selamladı.

Bir taraftar tribünde elinde tuttuğu dövizle Beşiktaşlı kaleciye, "Sevgili Tolga, senin annen bizim de annemiz, acil şifalar" mesajı verdi.

Bu arada, Migros kale arkası üst tribündeki taraftarların, vefat eden Beşiktaş taraftarı Yusuf Hikmet Temel için açtıkları "Kardeşlerin seni unutmayacak" pankartı da dikkati çekti.

Yanal: "Futbol konuşulsun, güzel tarafları öne çıksın"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Futbol konuşulsun, güzel tarafları öne çıksın" dedi.

Kadıköy'ün, sezonun ilk yarısında Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptıkları maçlarda da futbol adına güzel anılarla rakiplerini uğurladığını ve akıllarda futbolun kaldığını kaydeden Yanal, "Futbol konuşulsun, güzel tarafları öne çıksın. Fenerbahçe olarak, rakibimizin artıları ve önemli yerlerini bilen bir takımız. Kazanmak için ne gerekiyorsa futbol adına yapacağız" değerlendirmesini yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz