Futbol

Diagne: Her geçen gün daha iyi olacağım

21 Nisan 2019 Pazar 00:17 - Son Güncelleme 21 Nisan 2019 Pazar 00:27

Spor Toto Süper Lig'de sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 3-1 yenen Galatasaray'ın 2 golünü atan Senegalli forvet Mbaye Diagne, "Her geçen gün daha iyi olacağım. Performansımı arttıracağım" diye konuştu.

Mbaye Diagne, Galatasaray'ın İstikbal Mobilya Kayserispor’u 3-1 yendiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Diagne şunları söyledi:

Bugün için çok mutluyum. Üç puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra beş maçımız kaldı. Bu maçtan iyi çıktık, diğer maçlarımıza iyice konsantre olup puanları toplayarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Başakşehir de puan kaybedecektir diye düşünüyorum. Biz de artık bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Her geçen gün daha iyi olacağım. Performansımı arttıracağım. Galatasaray çok büyük bir kulüp, birçok istek ve talep var. Bunlar da zaman içerisinde gerçekleştirilecektir. Ben elimden gelenin maksimumunu yapıyorum, en iyi şekilde çalışıyorum. İlerleyen dönemlerde de daha iyisini yapacağımı düşünüyorum. Gollerimden daha önemli olan şey şampiyon olmak."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz