Futbol

Dilmen: Fenerbahçe için Crespo'nun golü bir hayat öpücüğü

22 Kasım 2021 Pazartesi 10:56 - Son Güncelleme 22 Kasım 2021 Pazartesi 11:13  |  Kaynak : TRT SPOR

Rıdvan Dilmen, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı. Dilmen, "Crespo'nun golü bir hayat öpücüğüydü; Vitor Pereira, Ali bey, yönetim ve ligdeki durum için" dedi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan ve konuk ekibin 2-1 kazandığı Galatasaray-Fenerbahçe derbisini analiz etti.

Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında kazanmak için oynadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Crespo'nun golü bir hayat öpücüğüydü; Vitor Pereira, Ali bey, yönetim ve ligdeki durum için." dedi.

Sarı-lacivertli ekibin file bekçisi Berke Özer'in derbideki performansını öven Dilmen, "Berke beni olumlu anlamda şaşırttı" diye konuştu.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın maç sonrası yaptığı açıklamaları ise şu sözlerle değerlendirdi: 

"Avrupa ile biz hemen hemen aynı sistemdeyiz. Gözlemci raporları açıklanamaz. Ama vahim olan, 'Gözlemci raporu bir kulüp başkanının telefonuna geldi.' diyor.  Sistemde arızanın olmadığını problemin insan kaynağında olduğunu düşünüyorum. Bu herkes için geçerli.’’

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz