Futbol

Dilmen: Fenerbahçe'nin ligi forse edebilecek bir kadrosu var

27 Aralık 2021 Pazartesi 11:06 - Son Güncelleme 27 Aralık 2021 Pazartesi 11:32  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin ligi 2-3 sene forse edebilecek bir kadrosu var. Ama takıma öncelikle taktikten daha çok, oyuncuların saygı duyacağı ve iletişimi iyi olan bir hoca lazım" dedi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Fenerbahçe ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 2-0 kazandığı mücadeleyi değerlendirdi.

"Oyuncuların saygı duyacağı bir hoca lazım"

Sarı-lacivertli ekibin performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin ligi 2-3 sene forse edebilecek bir kadrosu var. Ama takıma öncelikle taktikten daha çok, oyuncuların saygı duyacağı ve iletişimi iyi olan bir teknik adam lazım" ifadelerini kullandı.

Dilmen, sarı-lacivertli ekibin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile ilgili olarak ise "Yüzün eskidiği zaman taraftarın en çok tepki gösterdiği oyuncu olursun. Bugün de top her ayağına geldiğinde, Mert Hakan'a tribünde bir tepki vardı. Ama benim en çok beğendiğim oyuncu Mert Hakan'dı. Etkili ve eforlu bir oyun oynadı" dedi.

 "Pelkas'ın sezon başından bu yana 4 maç oynaması skandaldır" 

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Yunan futbolcu Pelkas'ın geride kalan maçlarda az oynatıldığını kaydeden Rıdvan Dilmen, "Pelkas gibi iyi bir oyuncunun bu Fenerbahçe'de sezon başından bu yana 4 maç oynaması skandaldır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz