Futbol

Dilmen: Galatasaray ligde yavaş oynuyor

08 Kasım 2021 Pazartesi 11:04 - Son Güncelleme 08 Kasım 2021 Pazartesi 11:20  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında 1-1 biten VavaCars Fatih Karagümrük-Galatasaray maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın Avrupa'da konsantrasyonu çok yüksek ama ligde yavaş futbol oynuyor" dedi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında 1-1 biten VavaCars Fatih Karagümrük-Galatasaray maçını analiz etti.

Galatasaray'ın Avrupa'daki performansıyla Süper Lig'deki performansının farklı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki konsantrasyonu çok yüksek ama lige döndüğü maçta da bir o kadar silik ve yavaş futbol oynuyor" diye konuştu.

Dilmen, sarı-kırmızılıların deneyimli çalıştırıcısı Fatih Terim'in oyuncu değişikliklerinde geç kaldığını savunarak, "Bence Fatih hocanın da konsantrasyonu maçta değildi" ifadelerini kullandı.

Terim'in forvet hattındaki tercihlerine de değinan Rıdvan Dilmen, "Benim Galatasaray'da birinci forvetim Halil Dervişoğlu. İlk geldiği Musatafa Muhammed ile bu yıl arasında dağlar kadar fark var." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz