Futbol

Dilmen'den Belözoğlu'na hem övgü hem eleştiri

18 Aralık 2021 Cumartesi 23:10 - Son Güncelleme 19 Aralık 2021 Pazar 01:59  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşmasını yorumlayan Rıdvan Dilmen, turuncu-lacivertli ekiple çıktığı 9 maçta yenilgi görmeyen Emre Belözoğlu ile ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında1-1 biten Galatasaray-Medipol Başakşehir maçını analiz etti.

"Emre Belözoğlu dünya çapında bir teknik direktör adayı..."

Turuncu-lacivertli ekibin başında çıktığı 9 karşılaşmada da (7 galibiyet, 2 beraberlik) mağlubiyet görmeyen Emre Belözoğlu'nun performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Emre Belözoğlu'nu Türkiye dışında çalışacak nadir teknik direktörlerden biri olarak görüyorum. Emre Belözoğlu dünya çapında bir teknik direktör adayı. Bakın Türkiye demiyorum. Dünya çapı diyorum. Çok yetenekli. Ancak çok beğendiğim Emre Belözoğlu oyunun son bölümlerinde bana göre yanlış değişiklikler yaptı. Bu maçtan ders çıkarmalı" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ın en büyük handikapı..."

Galatasaray'ın orta sahadaki sıkıntılarına dikkat çeken Dilmen, şunları söyledi:

"Galatasaray'ın en büyük handikapı orta sahada. Galatasaray'ın yerinde olsam her şeyden önce orta sahaya bir 'Fernando' bulurdum. UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan Galatasaray, devre arasında orta sahada Fernando gibi fizik gücü yüksek bir oyuncu almalı. Gündemde olan Gedson Fernandes bile zayıf kalır. Bir gerçek var; 17 puan geride olan Galatasaray'ın şampiyon olma ihtimalini görmüyorum."  

"Çok uzun yıllardır bir başkanın, bu kadar ağır konuştuğunu görmedim"

Rıdvan Dilmen, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın TFF'ye yönelik eleştirileriyle ilgili olark ise "Burak Elmas'ı Divan Kurulu'nda izledim. Çok uzun yıllardır bir başkanın, federasyona ve hakem kuruluna bu kadar ağır konuştuğunu görmedim" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz