Futbol

Diouf önde

14 Ocak 2014 Salı 10:12 - Son Güncelleme 14 Ocak 2014 Salı 10:16

Trabzonspor'un hocası Akçay :"Yüzde 50 olacak gibi."

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, TRT'ye konuştu ve önemli açıklamalar yaptı. Transfer için çalışmalarının sürdüğünü dile getiren başarılı teknik adam, "Şu anda Diouf yüzde 50 olacak gibi duruyor. Ufak tefek sorunlar kaldı. Ancak bu transferi bitiremezsek B ve C planlarımız da var.

Mutlaka iyi bir forveti renklerimize katacağız" ifadesini kullandı. Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak istemeyen Senegalli forvetin bordo-mavili takıma gelmeye hazır olduğu biliniyor. Takımı Hannover ile Antalya'da kamp yapan Diouf'un kulübü de ikna edilmek üzere.

BU HAFTA AÇIKLANACAK

Daha önce Alman ekibinin sportif direktörü Dirk Dufner, "Diouf ayrılmak istediğini bize söyledi. Ara transfer döneminde onunla yollarımızı ayıracağız yoksa sezon sonunda serbest kalacak" demişti. Antalya'da Hannover'in yetkilileriyle temas kuran yönetim, bonservis bedeli olarak 3 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Şu anda senelik 500 bin euro kazanan Diouf'a ise 2 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif edildi. Bu futbolcunun yerine Hamburg'dan forvet Artjoms Rudnevs'i transfer eden Hannover ise 4 milyon euro'da diretiyor. Bu sezon 12 maçta 5 golü ve 2 asisti bulunan 27 yaşındaki forvet için kıyasıya pazarlık yapıldığı, tarafların anlaşmasının artık çok yakın olduğu dile getiriliyor. Bu hafta içinde forvet transferi bitecek.

B VE C PLANLARI SAMARAS & CARDOZO

Akçay'ın bahsettiği diğer alternatiflerin Cardozo ve Samaras olduğu öğrenildi. Celtic Menajeri Lennon da dün Samaras için, "Her şeyi masaya yatıracağız. Trabzonsporlu Janko da 30 yaşında, transfer için çok uygun değil ama maliyetini konuşacağız. Bir kaç yıl önce de listemizdeydi" diyerek takas için sinyal verdi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Cardozo transferi için dün Benfica Başkanı Vieira ile buluşmak için Paris'e gittiği iddia edildi. Maxi Lopez de listede. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz