Futbol

Drogba'nın Süper Lig tahmini

10 Ağustos 2014 Pazar 10:45 - Son Güncelleme 10 Ağustos 2014 Pazar 11:08

Didier Drogba, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesi değerlendirdi.

 

Chelsea’nin sembol ismi ve Galatasaray’ın eski yıldızı Didier Drogba, Süper Lig’in çetin geçeceğini söylerken, Cim-Bom’un yine de başarılı olabilecek kapasitede olduğunu ifade etti.

Drogba “Umarım Galatasaray şampiyon olur. Açıkçası şampiyonluk mücadelesi bence zor geçecek. Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı. Beşiktaş’ın da aynı şekilde iyi transferleri oldu. Ama Galatasaray yine de başarabilir ve şampiyon olabilir. Burak, Selçuk, Melo, Semih gibi iyi oyuncular var. Güçlü bir takım” dedi.

Yıldız futbolcu, Saracoğlu’nda taraftarın gösterdiği tepkiyi olgunlukla karşılayarak, “Sonuç olarak burada tutku var. Bu durum beni etkilemedi. Onlara saygı duyuyorum. Bu durumu problem etmedim. Bu ülkeyi seviyorum. Burada tekrar olmak gerçekten çok güzel bir duygu. İnsanları seviyorum. Burayı asla unutmayacağım. Kendimi evimde gibi hissediyorum” dedi.

"Benim yerimi alabilirsin"
Kendisinden sonra sarı-kırmızılıların henüz bu bölgeye transfer yapmadığını hatırlattığımız Drogba, espri yaparak, “Belki sen benim yerimi alabilirsin. Bence şansın var” cevabını verdi.

Futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile eşleşme ihtimali ile ilgili ise “Öncelikle kurayı beklememiz gerek. Ama açıkçası şu an tek düşündüğüm, sezona iyi ve hazır şekilde girmek. Benim için en önemlisi bu” yorumunu yaptı.

 

Milliyet

Etiketler : Didier Drogba
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz