Futbol

Dursun Özbek'ten İbrahimovic açıklaması

04 Ağustos 2015 Salı 15:07 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2015 Salı 19:01

Galatasaray Başkanı Özbek, İbrahimovic transferiyle ilgili son noktayı koydu.

Galatasaray'da İbrahimovic'in durumu netleşti. Sarı-kırmızılı ekibin bir süredir Zlatan İbrahimovic ile ilgilendiği ve yıldız oyuncunun transferini sponsorlarla gerçekleştireceği iddia ediliyordu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İbrahimovic ile ilgili söz konusu iddialara son noktayı koydu. Özbek, İbrahimovic'in transfer gündemlerinde olmadığını söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurulunun ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Özbek, Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından PSG'nin İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic'in transferi için herhangi bir görüşmede bulunmadıklarını belirtti.

Özbek, tecrübeli futbolcuyla ilgili kulüpten açıklama yapılacağını kaydederek, "Böyle bir transfer girişimimiz yok. Yazılıp çizilenler kulübümüzün görüşü değil. İbrahimovic gündemimizde yoktu. Herhangi bir görüşmemiz de olmadı" dedi.

İbrahimovic'in maliyetinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Özbek, "Takımı gençleştirmek istiyoruz. Bazı eksik yerlerimiz var. Ona bağlı olarak transferlerimiz devam edecek, ama İbrahimovic gündemimizde yok. Teknik kadronun verdiği liste doğrultusunda çalışmalarımız da devam ediyor" şeklinde konuştu.

Dursun Özbek, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Felipe Melo'yla ilgili bir soru üzerine ise, "Hamza hoca ona kısa bir süre verdi. Bugün, yarın belli olur" derken, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in Şilili futbolcu Gary Medel'le ilgili ise, "Gary Medel ile görüşüyoruz" ifadesini kullandı.

Galatasaray'dan taraftara "İbrahimovic" uyarısı

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklama ise başta İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic olmak üzere birçok futbolcunun transfer gündeminde isimlerinin geçmesiyle ilgili olarak "itibar etmeyin" uyarısında bulunuldu.

Açıklamada, transfer çalışmalarına teknik heyetin raporları doğrultusunda ve bütçe şartlarına uygun olarak devam edildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Yazılı, görsel ve sosyal medyada, transfer çalışmalarımız kapsamında yer almayan birçok sporcunun spekülatif şekilde yer aldığını görmekteyiz. Özellikle Paris Saint-Germain Kulübü'nün futbolcusu Zlatan İbrahimovic'in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumlara siz değerli Galatasaray taraftarlarının itibar göstermemesini rica ederiz. Transfer çalışmalarında resmiyet kazanan bütün gelişmeleri, resmi yayın organlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bu vesile ile yeniden ifade etmek isteriz."

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz