Futbol

Elazığspor hız kesmedi

26 Şubat 2014 Çarşamba 19:05 - Son Güncelleme 26 Şubat 2014 Çarşamba 19:08

Elazığspor'da Sivasspor mesaisi başladı.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'a karşı zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Ortada 3 puan var, bu puana Sivasspor kadar biz de talibiz ve orada kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

Ligde hafta sonu Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Elazığspor'da, teknik direktör Buruk, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe maçının ilk 10 dakikası dışında oyunda üstün taraf olduklarını dile getiren Buruk, kazanabilecekleri bir karşılaşmada lider Fenerbahçe ile berabere kaldıklarını hatırlattı.

Bu karşılaşmanın geride kaldığını, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Buruk, deplasmanda zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek, "Bizim zorlu karşılaşmalarımız bitmeyecek, ta ki biz istediğimiz puana ulaşana kadar. Sivas'a giderken, her maçta dediğimiz gibi ortada 3 puan var, bu puana Sivasspor kadar biz de talibiz ve orada kazanmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

İbrahim Kaş'ın sakatlığının devam ettiğini aktaran Buruk, yabancı oyuncu kontenjanıyla ilgili bir soru üzerine, kendisi için her oyuncusunun ayrı önem taşıdığını, kontenjan nedeniyle yabancı oyunculardan Tidiane Sane ve Franco Cangele'nin antrenmanlarda sergiledikleri iyi performansa rağmen kadroda yer bulamadığını söyledi.

Kadrolarında 8 yabancı oyuncu bulunduğunu ve her koşulda iki futbolcunun kadroya giremediğini belirten Buruk, "Lig uzun bir maraton, bu maratonda hepsine çok ihtiyacımız var. Bizim için çok değerliler, kendileriyle bunu konuşuyoruz, antrenman performansları da çok üst düzeyde. Zaman zaman bazı değişimler olacak, bazen şans gelecek, bazen gelmeyecek. Bu, her oyuncu için geçerli" şeklinde konuştu.

- İdman

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden İbrahim Kaş ve özel program uygulanan Batuhan Karadeniz katılmadı.

Kulüp çalışanları, 26 yaşına giren Deniz Yılmaz'a doğum günü sürprizi yaptı. Golcü oyuncu Deniz Yılmaz, sahaya getirilen pastadaki mumları üfledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz