Futbol

Elazığspor'da tek hedef kazanmak

08 Nisan 2014 Salı 23:07 - Son Güncelleme 08 Nisan 2014 Salı 23:09

Elazığspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, kulüp tesislerinde akşam saatlerinde yapılan antrenman, dar alanda pas ve top kapma çalışmalarının ardından, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Nas ve Deniz Yılmaz'ın hafif koşuyla tamamladığı antrenmana, sakatlıkları bulunan Pape Habib Sow, İbrahim Kaş ve belinde ağrıları olan Ali Gökdemir katılmadı.

Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, özellikle son haftalarda istedikleri sonuçları alamadıklarını, bu nedenle küme düşme potasının içine girdiklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına çok iyi başladıklarını ancak zaman zaman sakatlıklardan ve eksiklikler nedeniyle takım kurgusunun bozulmasıyla birlikte puan kayıplarına maruz kaldıklarını aktaran Buruk, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısının başlarında topladığınız puanlar bizim için büyük avantajdı. Son beş haftada alacağımız puanlar da bizi tehlike hattından uzaklaştırıp ligi rahat bir şekilde sürdürmemizi sağlayabilirdi ama bunu sağlayamadık. Şu an küme düşme potasının içindeyiz. Küme düşme hattına yakın çok takım var. Puanlar birbirine çok yakın, bu nedenle maçlar çok heyecanlı geçiyor. Bu heyecanı kim yenebilirse açıkcası ligde kalacaktır."

Buruk, pazartesi günü oynayacakları Gaziantep maçının kendileri için kritik bir viraj olduğunu ifade ederek, "İyi bir takıma karşı oynayacağız ama kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Tabii ki seyircimizin olmaması, bayan ve çocuklara açık olması bizim için bir dezavantaj ama şehrimizdeki kadınları ve çocukları maça bekliyoruz. Bizimle birlikte olurlarsa, bize destek verirlerse bu dezavantajı avantaja dönüşterecek yapıya sahibiz" değerlendirmesinde bulundu.

Okan Buruk, teknik heyetin ve yönetimin aldığı kararla forvet oyuncusu Serdar Özkan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz