Futbol

Emektar taraftar TT Arena'da

16 Şubat 2016 Salı 19:35 - Son Güncelleme 16 Şubat 2016 Salı 17:40

G.Saray taraftarlarının büyük sempatisini alan Yelegen, Arena'yı ziyaret etti.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla Galatasaray taraftarları arasında büyük sempati toplayan Setrak Yelegen, Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasını ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ziyarette Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman'ın da emektar taraftarla bir araya geldiği belirtildi.

Narman'ın, Setrak Yelegen'e sarı-kırmızılı futbolcuların imzaladığı bir formanın yanı sıra Lazio maçı bileti ve basketbol maçları için kombine kartı hediye ettiği ifade edildi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan ve Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu kaydeden Yelegen, "Bu takım, UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı aldığında dünyanın bir numarası oldu. Bu takıma sahip çıkalım, takımımız başarıyı öyle kazansın. Türkiye'de hiçbir takım Galatasaray gibi olamaz. Tek bilek, tek yürek olarak taraftarlarımızla takımımıza destek olalım" ifadelerini kullandı.

Setrak Yelegen, sarı-kırmızılı kıyafeti ve kendi imkanlarıyla yeleğine diktiği dört yıldızıyla sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz