Futbol

Emenike ve Yobo'ya haber var

07 Mayıs 2014 Çarşamba 11:45 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2014 Çarşamba 12:00

Nijerya'nın Dünya Kupası aday kadrosu açıklandı. Süper Lig'den 3 isim çağrıldı.

Nijerya milli takımı teknik direktörü Stephen Keshi Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında 30 kişilik bir liste belirledi. Listede Türkiye’den üç isim bulunuyor.

Arjantin, Bosna Hersek ve İran ile birlikte F Grubu’nda mücadele edecek olan Nijerya teknik direktör Keshi 30 kişilik bir kadro belirledi. 52 yaşındaki teknik adam Dünya Kupası’na götüreceği 23 kişiyi ise daha sonra açıklayacak. Listede Fenerbahçeli Emmanuel Emenike ve şu anda kiralık olarak Norwich City’de oynayan Joseph Yobo’nun dışında Çaykur Rizespor’dan Godfrey Obaobona da bulunuyor.

30 kişilik liste şu isimlerden oluşuyor:

Kaleci : Vincent Enyeama (Lille), Austin Ejide (Hapoel Be'er Sheva), Daniel Akpeyi (Heartland), Chigozie Agbim (Gombe United)

Savunma : Elderson Echiejile (Monaco), Efe Ambrose (Celtic Glasgow), Godfrey Oboabona (Rizespor), Azubuike Egwuekwe (Warri Wolves), Kenneth Omeruo (Middlesbrough), Juwon Oshaniwa (Ashdod FC), Joseph Yobo (Norwich City), Kunle Odunlami (Sunshine Stars)
 

Orta saha : John Mikel Obi (Chelsea), Ramon Azeez (Almeria), Ogenyi Onazi (Lazio Rome), Joel Obi (Parme), Nnamdi Oduamadi (Varese), Ejike Uzoenyi (Enugu Rangers), Nosa Igiebor (Betis Séville), Sunday Mba (CA Bastia), Reuben Gabriel (Waasland-Beveren), Michael Babatunde (Volyn Lutsk)
 

Forvet : Ahmed Musa (CSKA Moskova), Shola Ameobi (Newcastle), Emmanuel Emenike (Fenerbahçe), Victor Obinna Nsofor (Chievo Verone), Peter Odemwingie (Stoke City), Michael Uchebo (Cercle Bruges), Victor Moses (Liverpool), Uche Nwofor (Heerenveen) (Ajansspor)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz