Futbol

Emenike'yi Eto'o ayağa kaldırdı!

28 Ekim 2013 Pazartesi 09:39 - Son Güncelleme 28 Ekim 2013 Pazartesi 10:27

Emenike, "Chelsea'de attığı gol ve sevinci ruhumu yerden ayağa kaldırdı" dedi.

Kayseri Erciyesspor maçından bir gün önce, yakın dostu Eto'o'nun Chelsea'de attığı golü ve sevinci izleyen Emenike, "Bu sevinç ruhumu yerden ayağa kaldırdı" dedi. Kendisi de golden sonra aynı sevinci yaptı.

Fenerbahçe'nin bu sezonki en flaş tranferi Emenike, 13 milyon Avroluk bonservisine rağmen ligin 8. haftasına kadar gol atamayınca, tartışılan isim olmaya başlamıştı. Arkadaşları ve hocasının moral vermeye çalıştığı Nijeryalı futbolcuyu, Moskova'da tanıştığı ve "Kardeşim" dediği Eto'o ayağa kaldırdı. Emenike, 20 Ekim'de oynanan Erciyes maçından bir gün önce televizyonda Chelsea'nin Cardiff ile oynadığı karşılaşmayı izledi. O maça kadar golü olmayan Eto'o 67. dakikada golünü atıp siftah yaptı. Emenike bir gün sonra Erciyes maçında 90+4'te golü atarken, Eto'o gibi işaret parmaklarını havaya kaldırarak sevindi.

"Kardeşimin sevinci bana iyi geldi"

MTN Football adlı internet sitesine konuyla ilgili açıklama yapan Emenike, "Eto'o benim arkadaşım, hatta kardeşim. Aynı vizyona sahip olduğumuz için iyi anlaşıyoruz. Hatta forma numaralarımız (29) bile aynı. Eto'o, tıpkı benim gibi uzun bir süre gol atamamıştı. O da ilk golünü benden bir gün önce attı. Onun golünü ve yaşadığı sevincini izlemek beni kendimi getirdi. Bir gün sonra Erciyesspor maçına çıktık. Eto'o'dan aldığım moralle ruhum yerden ayağa kalktı ve Fenerbahçe adına ilk golümü attım. Bu hafta da iki gol atarak arkasını getirdim" diye konuştu. (Skorer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz