Futbol

Emre Belözoğlu iddialı konuştu

24 Ekim 2013 Perşembe 10:26 - Son Güncelleme 24 Ekim 2013 Perşembe 10:28

Emre Belözoğlu, takım arkadaşlarını toplayarak özel bir konuşma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşme yapan kaptan Emre Belözoğlu daha sonra diğer kaptanlar Volkan, Selçuk ve Kuyt'la toplantı yaptı.

Toplantıda ligin bu aşamasına kadar sergilenen performans için takım arkadaşlarını tebrik eden Emre Belözoğlu, "Çok iyi bir hava yakaladık. Bunu korumak bizim için çok önemli" dedi.

Emre şöyle devam etti:
"Çok iyi bir ortam yakaladık, çok iyi bir arkadaşlığımız var. Birbirimize karşı, hocalarımıza karşi saygımızı, sevgimizi en üst düzeye çıkaralım. Bu birlikteliğimize zarar verebilecek her türlü davranıştan kaçınalım. Biz kaptanlardan başlamak üzere, tecrübeli oyuncu arkadaşlarımızdan en gencimize kadar hepimiz çok dikkat edelim. Sezon içinde yaşayabileceğimiz her türlü sorunu aile içinde, takım içinde konuşarak, anlaşarak çözelim. Bunu yapabilecek olgunlukta bir arkadaşlığımız var. Son goldeki sevincimizde ortaya çıkan tablo bunun en güzel kanıtı. Hepimiz çok kaliteli oyuncularız. Hiçbir olayın başarımızın önüne geçmesine izin vermeyelim. Hep birlikte şampiyonluğa yürüyoruz. Biz bu sene şampiyon olacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz