Futbol

Emre Belözoğlu sürprizi

19 Mayıs 2019 Pazar 19:19 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2019 Pazar 19:21

Medipol Başakşehir'in deplasmanda Galatasaray ile oynadığı şampiyonluk yolundaki önemli maçta, sakatlığı geçen Emre Belözoğlu, ilk 11'de yer aldı.

Turuncu-lacivertli takımın geçen hafta 2-1 kazandığı MKE Ankaragücü mücadelesinde sakatlanan ve sol uyluk arka adalesinde orta derece kanama tespit edilen deneyimli futbolcu, yoğun bir tedavi programının ardından karşılaşmaya yetiştirildi.

Hafta içi takımla idmanlara çıkamayan ve özel fizyoterapistler eşliğinde çalışan Emre, Galatasaray deplasmanında takımındaki yerini aldı.

Avcı'dan 3 değişiklik

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçen hafta MKE Ankaragücü ile oynanan maça göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti. 

Abdullah Avcı, MKE Ankaragücü karşısında forma giyen Soner Aydoğdu, Milos Jojic ve Stefano Napoleoni'nin yerine Galatasaray karşısında İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu ve Eljero Elia'ya ilk 11'de şans verdi.

Deneyimli teknik adam, şampiyonluk yolundaki mücadelede takımını Mert Günok, Caiçara, Mahmut Tekdemir, Kudriashov, Clichy, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Visca, İrfan Can Kahveci, Elia ve Bajic ilk 11'iyle sahaya sürdü.

Epureanu, Arda ve Demba Ba yok

Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan Moldovalı stoper Alexandru Epureanu, Senegalli golcü Demba Ba ve Arda Turan, maç kadrosunda yer almadı. 

Turuncu-lacivertli takımı Galatasaray deplasmanında yaklaşık 500 taraftarı da yalnız bırakmadı. 

Kaynak: AA
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz