Futbol

Emre Belözoğlu TRT SPOR'a konuk oldu

08 Aralık 2021 Çarşamba 10:13 - Son Güncelleme 08 Aralık 2021 Çarşamba 14:42  |  Kaynak : TRT SPOR

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, TRT SPOR'a konuk oldu. Belözoğlu, "Trabzonspor hem rakamlarda hem de oyun olarak Abdullah Avcı ile çok ciddi bir ivme yakaladı. Visca'nın takımda kalmasını isterim." dedi.

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, TRT SPOR'a konuk oldu. Belözoğlu,"Trabzonspor hem rakamlarda hem de oyun olarak Abdullah Avcı ile çok ciddi bir ivme yakaladı. Visca'nın takımda kalmasını isterim." dedi. 

Sezona kötü başlayan Medipol Başakşehir'i üst sıralara çıkaran Emre Belözoğlu merak edilenleri TRT SPOR'da yanıtladı. 

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, TRT SPOR'a konuk oldu.  Belözoğlu, " Benim için Başakşehir en rahat ettiğim yer olmuştur. Başkanımız benden bu görevi istediğinde hiç düşünmeden kabul ettim." şeklinde konuştu. 

 Belözoğlu konuşmasında şunları dile getidi:

Motivasyon, moral her mesleği yaparken olmazsa olmazdır. Futbol ciddi bir organizasyondur. Ben çok daha yeni bir teknik adam olarak futbolculuktan çok daha zor bir meslek icraa ediyorum. Kazandıkça keyif aldılar. Futbolcuyu istediğiniz kadar ikna etmeye çalışın yapacak olan oyunculardır. Onlardan güçlü ve dinamik bir oyun talep ediyorum. Asıl başarı futbolcularımın, ben onlara yardımcı oluyorum. 

" Abdullah Avcı'yla birlikte çok ciddi bir ivme yakaladı"

Oyuncular, onlara güvenildiğini hissettiğinde sahada neler yapıyor görüyoruz. İletişim, çift taraflıdır. Saha içinde onları geliştirdiğime şahit olmaları, birbirimizi geliştirdiğimize işarettir.

Rakip analizi yapıyoruz ama kendi takımımızın analizini daha çok yapıyoruz. Her maça ayrı senaryomuz var ama bizim ne yapacağımız çok daha önemli. Futbolcu kardeşlerime oynatmak istediğim oyunu ezberletmeye çalışıyorum. Abdullah hoca geldikten sonra ligde en başarılı takım Trabzonspor. Trabzonspor Abdullah Avcı'yla birlikte çok ciddi bir ivme yakaladı.

 "Visca ile ilgili bana ulaşan bir gündem yok"

Oyun disiplininden kopacaklarını zannetmiyorum. Her zaman başarılı olmak isterim, teknik adamken hedefim kupalar kazanmak umarım bunu Başakşehir'de yakalarım. Visca ile ilgili bir gündem yok bana ulaşan bir şey yok. Kalmasını isterim, hedeflerimiz var. Ofansid gücü yüksek bir oyuncu alma hedefimiz var. Oğuzhan Özyakup ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Kariyerimin son 6-7 yılında hocalarıma yardımcı antrenör gibi destek vermeye çalıştım. Çok değerli teknik adamlarla çalıştım, her birinden ayrı şeyler öğrendim. Bir gün A Milli Takım teknik direktörü olmayı çok isterim. Hedeflerim hayallerim hiç bitmeyecek, başarı sınırlarını zorlamaya çalışacağım." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz