Futbol

Emre "En nefret edilenler" listesinde

26 Ekim 2013 Cumartesi 16:52 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 16:58

F.Bahçe'li Emre Belözoğlu dünyanın en nefret edilen 10 futbolcusu arasında.

Bleacher Report adlı internet sitesinin yaptığı listede, taraftarların en çok nefret ettiği futbolculara yer verildi. Listenin süpriz ismi ise Emre Belözoğlu.

10. Zlatan Ibrahimovic
'Ya seversin, ya nefret edersin' tipi oyuncuların en açık örneklerinden biri olan Ibrahimovic'in seveni kadar nefret edeni de bol. Sevseler de sevmeseler de, futbolseverlerin Ibrakadabra'nın sahada yaptıklarına saygı duyduğu ise bir gerçek.

9. Mario Balotelli
Günümüz futbolunun bir numaralı hırçın çocuğu Balotelli, nefret edenler listesini Inter'den Milan'a transfer olarak biraz daha kabartmıştı.

8. Sergio Busquets
Gösterişsiz futboluyla belki de hak ettiğinden daha az özgü alsa da, kendini yere atmayı alışkanlık haline getirmesi bu listede kendine yer bulmasında en önemli neden.

7. Pepe
'Kemik kıran' Pepe'nin neden burada olduğunu açıklamaya pek gerek yok. Sertliğin vücut bulmuş hali Pepe, güzel futbolun savunucuları tarafından daima nefretle hatırlanacak.

6. Emre Belözoğlu
Milli oyuncuya altıncı sırada yer veren Bleacher Report, Emre'nin Zokora'yla yaşadığı ırkçılık sorununa vurgu yapmış. Zokora, Emre'nin kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğunu iddia etmişti.

5. Ashley Cole
Eski eşi Cherly Cole'u defalarca aldattığı iddia edilen Ashley Cole, bir kez de sigara içerken objektiflere yakalanmıştı. Futbol sahası dışındaki uygunsuz davranışları, Cole'un nefret toplamasındaki en önemli faktör.

4. El Hadji Diouf
Senegalli oyuncunun rakip taraftarlara tükürmek, top toplayıcı çocuklara yönelik ırkçı söylemlerde bulunmak ve alkollü araç kullanmak gibi birçok sabıkası var. Diouf, bir dönem ülkesinde karıştığı bir bar kavgasıyla da gündeme gelmişti.

3. Joey Barton
Sivri dilli oyuncu, genelde açıklama yaparken çizgileri aşmasıyla tanınıyor. Son olarak Sir Alex Ferguson'ın antrenörlük yeteneklerini sorgulayan Barton, yakın zamanda durulacakmış gibi gözükmüyor.

2. John Terry
2010'da takım arkadaşı Wayne Bridge'in eşi Vanessa Perroncel ile bir ilişki yaşayan John Terry, kamuyounda büyük tepki toplamıştı. Terry ayrıca, QPR futbolcusu Anton Ferdinand için sarfettiği ırkçı sözler nedeniyle özür dilemek zorunda kalmıştı.

1. Luis Suarez
Golcülük yetenekleri tartışılmaz derecede olsa da, Luis Suarez'i bu listenin zirvesine yerleştiren şey, sahip olduğu sorunlu karakter. Chelseali Branislav Ivanovic'i sahada ısıracak kadar ileri giden Urugaylı oyuncu, Patrice Evra'ya da ırkçı cümleler içeren sözlü bir saldırıda bulunmuştu.

(Alper Aslan / Tolga İnan - Eurosport) 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz