Futbol

Eneramo ile ilgili sürpriz gelişme

08 Ocak 2014 Çarşamba 19:03 - Son Güncelleme 08 Ocak 2014 Çarşamba 19:38

Özen, "Eneramo Kardemir Karabükspor ile görüştü. Anlaşma noktasındalar" dedi.

Beşiktaş'ın Tarık Çamdal karşılığında Eskişehirspor'a göndereceği ifade edilen Eneramo konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Nijeryalı futbolcuları Michael Eneramo'nun Kardemir Karabükspor ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Siyah-beyezlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Önder Özen, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Eneramo'nun Kardemir Karabükspor ile görüştüğünü anlatan Özen, "Slaven Bilic'le yaptığım telefon görüşmesinde, o da transferlerin son durumunu sordu. Çalışmalar devam ediyor. Oyuncumuz Eneramo bugün Kardemir Karabükspor ile görüştü. Anlaşma noktasındalar. Gelecek, gidecekler konusunda daha fazla bir şey söylemem doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Futbolcuların çalışmalarını çok yakından takip ettiğini anlatan Özen, "Oyuncular çok istekli. Muhammed Demirci'yi iyi gördüm. Yaptığımız testlerden aldığımız sonuçlara göre Oğuzhan Özyakup çok farklı görünüyor. Tatilde iyi çalışmış. Oyuncuları daha sıkı takip etmeye başlayacağım. Artık, üşümek, susamak, üşenmek, ağlamak, sızlanmak yok. Çalışmak var, sonucuna da katlanmak var" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz