Futbol

Erol Bulut: En azından bir puan alabilirdik

15 Mayıs 2022 Pazar 22:21 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2022 Pazar 22:24  |  Kaynak : AA

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut, "Bir dakikada 2 gol yememiz güzel bir görüntü değil." dedi.

Bulut, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçla ilgili konuşulacak çok şeyin olduğunu ancak nereden başlayacağını bilmediğini ifade etti.

Maçı herkesin izlediğini vurgulayan Bulut, "Hakemlerden mi başlayayım, bizim kaçırdığımız net pozisyonlardan mı başlayayım. Çok adaletli bir maç olduğunu düşünmüyorum. İlk yarıda Maxim'in pozisyonunda kesin kırmızı kart verilmesi gerekirken ofsayt pozisyonu olarak değerlendirildi. Akşama televizyonlarda hakemlerimiz de izleyebilir. Nitekim sadece oraya bakmaksızın yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu." diye konuştu.

Rakip takımın duran toptan öne geçtiğini vurgulayan Bulut, bu andan sonra da beraberlik ve hatta öne geçme fırsatlarını yeterince bulduklarını kaydetti.

Buldukları pozisyonları kolayca harcadıklarını aktaran Bulut, "Sonuçta 3-0'lık bir mağlubiyet yaşadık. 80'inci dakikadan sonra oyuna soktuğumuz arkadaşlarımızdan katkıyı göremedik. Bu da hoca olarak bana yazar. Bir dakikada 2 gol yememiz güzel bir görüntü değil. Yaptığımız basit hatalardan yediğimiz 2 gol oldu. Maçın sonucu da bu şekilde olmamalıydı. En azından buradan bir puan alıp gidebilirdik." ifadelerini kullandı.

Alanyaspor cephesi

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-2 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk, çok iyi bir performans sergileyerek net bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Groenendijk, "Tekrar çok iyi bir performans izledik. Avrupa kupalarına katılma şansımızı kaybettikten sonra biraz endişeliydik. Cevabını sahada çok iyi bir şekilde veren bir takım vardı. Hak ederek kazandık. Çok net bir galibiyet aldık. Yenilmezlik serimizi 15 maça çıkardık. Bu kadar gol atıp kazanmak çok önemliydi. Gelecek hafta Galatasaray'a karşı seriyi 16 maça çıkarma hedefiyle mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Altyapıdan çıkardıkları oyuncuların sergilediği performansa değinen Hollandalı çalıştırıcı, "Altyapıdan çıkan Bahadır, Doğukan ve Bünyamin gibi oyuncuları ilk 11'de oynatmak mutluluk verici. Asıl amacımız bu olmalı. Bu, çok sevindirici." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz