Futbol

Ersin Destanoğlu: Bu yıl penaltılarda daha iyiyim

06 Ocak 2022 Perşembe 01:49 - Son Güncelleme 06 Ocak 2022 Perşembe 01:52  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlı ekibin Fraport TAV Antalyaspor'u mağlup ederek Turkcell Süper Kupa'yı müzesine götürdüğü maçın ardından TRT SPOR'un sorularını yanıtladı.

Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor'u normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 biten mücadelede, penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup etti ve kupaya uzandı.

Maçın ardından siyah-beyazlı ekibin genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, TRT SPOR'dan Tuna Akdemir'in sorularını yanıtladı.

Maçtan önce penaltı atışlarına çalıştıklarını belirten Destanoğlu, “Beşinci penaltımı kurtardım. Bu sene bu konuda daha iyiyim. Analiz hocalarımızla detaylı şekilde konuştuk. Dört oyuncu analiz etmiştim ve dördü de geldi. Birini kurtarmak nasip oldu. Şimdi ikinci yarı başlayacak. Orada da inşallah başarılı oluruz.” ifadelerini kullandı.

Ersin Destanoğlu, savunma tandeminin değişmesi ve ligin ikinci yarısına dair yöneltilen sorulara “Önümdeki oyuncuların değişmesi beni zorlamıyor çünkü hepsiyle uzun süredir beraber oynuyorum. Taraftarın beklentisinin altında kaldık. Bu beklentileri karşılamak ve alabildiğimiz kadar üç puan alıp ligin sonunu görmek istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz