Futbol

Eskişehirspor başkanı açıkladı

27 Aralık 2013 Cuma 12:43 - Son Güncelleme 27 Aralık 2013 Cuma 12:52

Mesut Hoşcan: "Beşiktaş'ın transferde izlediği yol takdire değer"

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını Gençlerbirliği deplasmanında oynayacağı karşılaşmayla noktalayacak Beşiktaş'ta, kulüp yönetim kurulu transfer için yoğun mesai harcıyor.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda önceliği defans hattına veren siyah-beyazlı transfer komitesi, Eskişehispor'un tecrübeli savunma oyuncusu Veysel Sarı ile resmi görüşmelere başladı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile hafta başı bir araya gelen ve "Başkanım, ben sağlam bir sözleşme yapmak istiyorum. Bazı kulüplerden de çok ciddi teklifler alıyorum ama sizin teklifinizi öğrenmeden de harekete geçmek istemiyorum" diyen Veysel Sarı, kırmızı-siyahlı takımın önerdiği rakamı az bulunca, Beşiktaş ile resmi görüşmelere başlandı.

Hoşcan, "Beşiktaş, menajerler vasıtasıyla Veysel Sarı ile görüşmelere başladı. Transfer için izledikleri yol takdire değer. Önce bizden izin aldılar, daha sonra oyuncuya ulaştılar. Galatasaray ile yaşadığımız sıkıntıyı Beşiktaş ile yaşamadık" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün kendilerinden habersiz, Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal ile masaya oturduğunu yineleyen Hoşcan, şu ifadeleri kullandı:

"Bu tarz yaklaşımlar futbol dünyasında gerilime neden oluyor. Biz camialar arasında husumet istemiyoruz. Tarık, Galatasaray ile resmi ya da gayriresmi hiçbir anlaşma imzalamadı. Bu arada kendisine biz de bir teklifte bulunduk ama kabul görmedi. Fakat Eskişehisrspor yönetimi de Galatasaray Kulübü'nün kendisi için yaptığı teklifi son derece yetersiz buldu. Beşiktaş, Veysel ile birlikte Tarık'la da ciddi şekilde ilgileniyor."

Tüm bu gelişmelere rağmen, Tarık Çamdal ve Veysel Sarı için henüz net bir kararın alınmadığını vurgulayan Hoşcan, "(Galatasaray'a kesinlikle satmayız) demiyoruz. Sorun, ifade ettiğimiz gibi teklif ettikleri rakamda. Eğer yaptıkları teklifi artırır, bizim kapımızı çalarlarsa yeni gelişmeler olabilir" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz