Futbol

Eskişehirspor'da gözler UEFA'da

04 Haziran 2014 Çarşamba 11:40 - Son Güncelleme 04 Haziran 2014 Çarşamba 12:02

Eskişehirspor, transfer için UEFA'nın kararını bekliyor.

Eskişehirspor, 10 Haziran'da başlayacak "birinci transfer" döneminde futbolcu transfer etmek için UEFA'nın başlattığı disiplin soruşturmasının sonucunu bekliyor.

Sezonun bitmesiyle Brezilyalı futbolcu Dede, Senegalli Diomansy Kamara ve Servet Çetin ile yollarını ayıran, Eskişehirspor'da Necati Ateş ise gelecek sezon forma giymek için kendisine kulüp arıyor. Siyah-kırmızılı takımın futbolcuları Erkan Zengin ve Tarık Çamdal da ligdeki bir çok takımın transfer listesinde bulunuyor.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün önceki gün UEFA'nın başlattığı disiplin soruşturmasına savunmasını yaptığını kaydetti.

Eskişehirspor'un futbolcularına talipli kulüplerin olduğunu ifade eden Sarar, şöyle konuştu:

"Kulübümüzün futbolcuları Erkan Zengin ve Tarık Çamdal, transferin gözdelerinden. Bir çok kulüp bu iki futbolcuyu transfer etmek istiyor. Biz de daha önce Dede, Kamara ve Servet Çetin ile yollarımızı ayırdık. Necati Ateş de gelecek sezonda bizim formamızı giymeyecek. Transfer için UEFA'nın kararını bekliyoruz. Avrupa Ligi'ne katılırsak güçlü ve kaliteli bir takım oluşturacağız. Bu yüzden mevcut kadromuzu koruyacağız ve iyi transferler yapacağız. Avrupa'ya gidemezsek de teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, genç ve başarıya aç futbolculardan bir takım oluşturmak istiyor. Diğer kulüpler de bizimle transfer görüşmesi yapmak için UEFA'nın kararını bekliyor. Biz de o güne kadar transfer görüşmelerini dondurduk."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz