Futbol

"Eto'o bugün geliyor, Ronaldinho ise..."

23 Haziran 2015 Salı 00:23 - Son Güncelleme 23 Haziran 2015 Salı 00:46

Flaş transferlere imza atmaya hazırlanan Antalyaspor'un hocası, TRT'ye konuştu.

Antalyaspor uzun süredir peşinde koştuğu Samuel Eto'o transferinde son dönemeçte... Kamerunlu oyuncunun imza atmak için bugün (23.06.2015) Antalya'ya gelmesi bekleniyor. Akdeniz ekibinin transfer listesindeki bir diğer süper yıldız Ronaldinho'nun da bir kaç gün içinde kente geleceği ifade ediliyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Yusuf Şimşek, iki yıldız ismin transferi ile ilgili TRT Spor'a önemli açıklamalar yaptı.

Eto'o geliyor

Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen Antalyaspor'da yoğun bir transfer gündemi yaşanıyor. Ondrej Celustka'yı renklerine bağlayan kırmızılı-beyazlılar, Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o ile de anlaşmaya çok yakın.

Özel uçakla Milano'ya giden kulüp başkanı Gültekin Gencer'in, Eto'o ile birlikte bugün Antalya'da olması bekleniyor.

Antalyaspor'un resmi sitesinde yapılan duyuruda görüşmeler uzadığı için dün gelmesi gereken oyuncunun bugüne kaldığı bildirildi.

Şimşek TRT Spor'a konuştu

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Günlüğü" programına konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de Samuel Eto'o'nun bugün Antalya'ya geleceğini ifade etti.

Şimşek, "Sampdoria ile çok ufak problemler var. Eto'o muhtemelen yarın (bugün) Türkiye'ye gelecek. Sampdoria kulübüyle bir pürüz var ancak o sorunun da çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

"Ronaldinho çarşamba veya perşembe günü Türkiye'ye gelecek"

Antalyaspor'da transfer bir diğer önemli ismi olan Ronaldinho için de Yusuf Şimşek, "Ronaldinho çarşamba veya perşembe günü Türkiye'ye gelecek. Uçak biletlerine kadar alındı. Eto'o gibi Ronaldinho'nun transferinde de masrafları sponsorlar karşılayacak. Her iki oyuncuyla da çalışmak keyifli olacak. Eto'o ve Ronaldinho takıma ağabeylik yapacaktır, bence en fazla onlar çalışacaklardır" diye konuştu.

118 kez milli formayı giyen Kamerunlu oyuncu,16 golle Afrika Uluslar Kupası'nda tüm zamanların en golcü futbolcusu unvanına sahip..

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz