Futbol

Ezeli rakipler yine karşı karşıya!

04 Ocak 2014 Cumartesi 14:07 - Son Güncelleme 04 Ocak 2014 Cumartesi 14:15

G.Saray ve Beşiktaş, Tarık'tan sonra şimdi de Serdar için karşı karşıya geldi.

Sezon başından bu yana Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Bursasporlu defans oyuncusu Serdar Aziz, sarı-kırmızılıların gündemine tekrar girerken devreye Beşiktaş'ta girdi. Kartal'ın yeni hamlesi Tarık Çamdal olayından sonra iki ezeli rakibi bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Galatasaray'da yabancı sıkıntısı

Şu an itibariyle sadece Dany'nin takımdan ayrılacak olması ve yerine Alex Telles'in gelecek olması Galatasaray'ın stoper arayışlarında tekrar yerli isimler yönelmesine sebep oldu. Önceki günlerde Bursa'da Bursasporlu yöneticilerle bir araya gelen Bülent Tulun o görüşmede bir anlaşma sağlayamamıştı. Ancak artık Galatasaray'ın hem yabancı stoper arayışlarını an itibariyle rafa kaldırması hem de yerli oyuncu havuzunu genişletmek istemesi sarı kırmızılıların transfer için tekrar Bursa kulübünün kapısını çalmasına sebep oldu.

Beşiktaş'a Lescott'tan kötü haber

Manchester City'nin stoperi Lescott için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a Pellegrini'den kötü haber geldi. Pellegrini'nin takımda 3. stoper olan Lescott'u bırakmak istemediklerini açıklaması siyah beyazlıların transferde tekrar farklı bir yol izlemesine sebep oldu.

Takıma uyum sağlayabilmesi ve gelir gelmez katkı verebilecek bir stoper isteyen Bilic'e Serdar Aziz'i öneren Beşiktaş yönetimi Bilic'ten de olumlu cevap aldı ve transfer için harekete geçti.

Galatasaray'ın transfer için devrede olmasına rağmen Beşiktaşlı yöneticilerin Bursa'dan görüşme talebinde bulunacağı gelen bilgiler arasında . Ayrıca bu transfer için oyuncu artı para önerisinde bulunacak olan Beşiktaş'ın transfer için şartları zorlayacağı aktarılıyor.

Tarık'tan sonra Serdar kapışması

Özellikle herkesin Tarık Çamdal artık Galatasaray'da dediği bir dönemde Beşiktaş'ın devreye girmesi Galatasaray yönetimini rahatsız ederken siyah beyazlıların şimdi de Serdar Aziz için hamle yapacak olması iki kulüp ilişkilerini nasıl etkileyecek merak konusu. (Eurosport)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz