Futbol

Ezeli rakiplerin Adebayor kapışması

01 Kasım 2013 Cuma 10:29 - Son Güncelleme 01 Kasım 2013 Cuma 10:51

Emmanuel Adebayor'ın transferi için Beşiktaş ve Trabzonspor yarışıyor.

Tottenham'da istediğini bulamayan ve rezerv takıma gönderilen Emmanuel Adebayor için Beşiktaş ve Trabzonspor yarışıyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un yaz transfer döneminde gündemine gelen ancak Adebayor'un Premier Lig'de kalmayı tercih etmesinden dolayı gercekleşmeyen transferi yeniden alevlendi. Togolu golcünün Tottenham'dan ayrılacağı ve Beşiktaş'a imza atacağı konuşulurken, devreye yeniden Trabzonspor girdi. Gol yollarındaki sıkıntısı ve alternatifsizliği yüzünden Adebayor'u kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor kesenin ağzını açtı.

Premier Lig'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Adebayor için en güçlü adaylar Beşiktaş ve Trabzonspor olarak gözüküyor. Katar ve Rusya'dan da teklifler alan ancak kadroya girememesi yüzünden tekliflerin değeri düşen Adebayor, Süper Lig'e gelmek istiyor. Özellikle Beşiktaş, Almeida ile yolalrı ayırırsa golcü oyuncuyu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Trabzonspor ise Henrique'nin alternatifini bulamamasından dolayı Adebayor'u transfer etmek istiyor.

Borod mavili takım, Premier Lig'de forma giymiş olan Malouda, Bosingwa ve Zokora'yı da aracı olarak Adebayor ile görüştürecek. Ancak bu transferdeki kilit elbette ödenecek olan yıllık ücret. Adebayor için birbirleriyle yarışan iki kulüpten hangisi daha fazla ödemeyi kabul ederse Togolu golcü o takımın formasını giyecek. (Eurosport)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz