Futbol

Fadil Vokrri hayatını kaybetti!

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:11 - Son Güncelleme 09 Haziran 2018 Cumartesi 14:03

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Vokrri'nin sabah spor sırasında fenalaştığı acil olarak Priştine'deki hastaneye kaldırılan Vokri'nin tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadığı açıklandı. Bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Vokrri, Kosova Futbol Federasyonu Başkanı olarak görev yapıyordu.

Fadil Vokrri kimdir?

Kosovalı tanınmış futbolcu Fadil Vokrri 23 Haziran 1960 yılında Kosova'da doğdu. Arnavut futbolcu, 1990-1992 yılında Fenerbahçe'de top koşturdu. Fransız Nimes takımından transfer olan futbolcu 12 kez Yugoslav Milli formasını giydi. Futbolculuğu bıraktıktan sonra Fransa millî takımında antrenörlüğe başladı. Vokrri son olarak Kosova Futbol Federasyonu başkanıydı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe Kulübü, vefat eden Kosova Futbol Federasyonu Başkanı ve 1990-1991, 1991-1992 sezonlarında Fenerbahçe forması giyen Fadıl Vokrri için taziye mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, Fadıl Vokrri'nin başkanlığı döneminde Kosova ile Türkiye arasında kurulan sıcak iş birliği ile birçok projenin hayata geçirildiği belirtilerek, "Fadıl Vokrri'nin vefatı nedeniyle derin üzüntümüzü belirtir, ailesi, sevenleri, Kosova ve dünya futbol ailesine başsağlığı dileriz." ifadesi kullanıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan başsağlığı mesajında ise şöyle denildi:

"Acılarını en içten duygularımızla paylaştığımız hayatını kaybeden Fadıl Vokrri'nin ailesi ve yakınlarına taziye dileklerimizi iletiyor, başta camiamız olmak üzere Vokrri'nin tüm sevenlerine ve Kosova halkına başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz