Futbol

Fatih Terim 11'ini belirliyor

02 Aralık 2021 Perşembe 11:18 - Son Güncelleme 02 Aralık 2021 Perşembe 11:23  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 3 maçtır kazanamayan Galatasaray, Altay'ı yenerek çıkışa geçmek istiyor. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor mücadelesinde rotasyona giden Fatih Terim, bu maçta ideal kadrosuna dönecek.

Tecrübeli teknik adamın, Altay karşılaşmasında sahaya çift santrforla çıkması bekleniyor. Terim, Lazio maçını da düşünerek bazı futbolcularını mücadelenin gidişatına göre ekonomik kullanmayı planlıyor.

Galatasaray'da kalede Fernando Muslera olacak. Savunmanın sağında DeAndre Yedlin, sol bekte ise Aanholt forma giyecek. Stoper hattında ise sezonun istikrarlı isimleri Nelsson ve Marcao ikilisi görev alacak.

Teknik heyet, Marsilya ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçlarından farklı olarak üçlü orta saha yerine ikili orta sahaya geçecek. Savunmanın önünde Berkan Kutlu ve Cicaldau'nun yer almasına kesin gözle bakılıyor.

Malatyaspor deplasmanına kulübede başlayan Kerem Aktürkoğlu’nun sol kanatta şans bulacağı kaydedildi. Sağ kanatta Halil'i oynatmayı düşünen Fatih Terim, genç futbolcuya yardımcı forvet görevi verecek. Galatasaray'da, forvet arkasında ise Morutan’ın forma giyebileceği ifade edildi.

Fatih Terim'in, ileri uçta yer alacak ismi ise henüz netleştirmediği öğrenildi. Muhammed'in bir adım önde olduğu belirtilirken, teknik heyet kararını son antrenmanda verecek. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz