Futbol

F.Bahçe efsanesi ölümle savaşıyor

24 Şubat 2015 Salı 16:01 - Son Güncelleme 24 Şubat 2015 Salı 16:17

John Moshoeu yaşam mücadelesi veriyor.

Kariyerinin büyük bir bölümünü Türkiye'de geçiren Güney Afrikalı eski futbolcu John Moshoeu'nin, henüz teşhisi konamayan bir hastalık nedeniyle yaşam mücadelesi verdiği açıklandı.

Güney Afrika basınında yer alan haberde, 1993-2003 yıllarında Türkiye'de sırasıyla Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen 46 yaşındaki Moshoeu'nin, 3 hafta önce ülkesinin Johannesburg kentinde kaldırıldığı bir hastanede tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddi olduğu belirtildi.

John Moshoeu'nin annesi Reena, yaptığı açıklamada, son birkaç aydır gerekli tedavinin sağlanması için birçok hastanede bulunduklarını belirterek, "Oğlum günlerdir bir şey yemedi. Hala doktorların hastalığa teşhis koymasını bekliyoruz. Şu an yoğun bakımda olduğu için kendisiyle konuşamıyoruz. Kısa zamanda sağlığına kavuşmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye kariyerinin dışında ülkesinde Giant Blackpool, Kaizer Chiefs, AmaZulu ve Alexandra United'da top koşturan Moshoeu, Güney Afrika Milli Takımı'nda da 73 kez forma giydi.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz