Futbol

F.Bahçe'den Erkan Zengin'e sert cevap!

11 Eylül 2015 Cuma 15:51 - Son Güncelleme 11 Eylül 2015 Cuma 15:58

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonsporlu Erkan Zengin'e çok sert bir cevap verdi.

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonsporlu Erkan Zengin'in "M'Bia, Nani ve Van Persie'den 10 kat daha iyi" sözleri üzerine açıklama yaptı.

Sarı-lacivertliler, Zengin'in bu sözlerine karşılık "Erkan Zengin’e tavsiyemiz kıyaslama yaparken elma ile armudu toplayıp kendini komik duruma düşürmemesidir" ifadelerini kullanıldı.

İşte Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan Erkan Zengin açıklaması...

"Profesyonel futbolcu Erkan Zengin’in basında yer alan, futbolcularımız ile kendi takım arkadaşı arasında karşılaştırma yapan açıklamaları yazılı basında yer almaktadır. İsveç Milli Takımına kadar yükselmiş bir profesyonel futbolcunun yaptığı bu tip açıklama, kendisinin, spor kariyerini geliştirirken profesyonel kariyerini aynı şekilde geliştiremediğini gözler önüne sergilemektedir.

Erkan Zengin’e tavsiyemiz profesyonel futbolcu gibi davranması, tribüne yönelik açıklama yapmadan, kendi işini yapması, kıyaslama yaparken elma ile armudu toplayıp kendini komik duruma düşürmemesidir.

Erkan Zengin’e her futbolcunun bir sportif değeri olduğunu, bu değerin takdirini ise aklı başında tüm spor izleyicilerinin yapabildiğini ve bunun sonucunda ortaya çıkan genel değerlendirmeye dünyaca itibar edildiğini hatırlatmakta fayda görüyoruz.

Bu nedenle belirtmek isteriz ki böyle bir açıklama yapmak için öncelikle sözlerinde bahsettiği futbolcularımız Robin van Persie ve Nani’nin seviyesine gelmesi gerekmektedir ve doğru olan da ondan sonra bu oyuncularla kendini kıyaslamasıdır.

Bu hatırlatma çerçevesinde Erkan Zengin’e boş işlerle uğraşmamasını, kendisini komik duruma düşürmek için ekstra bir enerji harcamamasını ve bildiği işi en iyi şekilde yapmasını tavsiye ederiz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz