Futbol

F.Bahçe'nin yeni 10 numarası kim olacak?

29 Ağustos 2016 Pazartesi 14:44 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2016 Pazartesi 11:59

Sarı-lacivertli ekipte ilk gündem "10 numara" transferi... 3 aday masada...

Fenerbahçe'de 10 numara transferi henüz netleşmedi. Hollanda’dan iki yeni ismi gündemine alan sarı-lacivertlilerin, PSV’li Maher'i ya da Ajaxlı Schöne'ü transfer etmesi bekleniyor. Fenerbahçe için son seçenek ise Younes Belhanda.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Fenerbahçe, 10 numara transferinde umduğunu bulamadı.

Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın, Hakim Ziyech konusunda yaşanan olumsuzlukların ardından, Adam Maher ve Lasse Schöne isimlerini gündeme aldığı öne sürüldü.

Adam Maher

AZ Alkmaar döneminde Advocaat'ın öğrencisi olan Adam Maher, 2013 yılında 8 Milyon Avro’ya PSV’ye transfer olmuştu. Maher, PSV’de beklentilerin gerisinde kalınca, Hollanda ekibi Ramselaar ve Siem de Jong’u transfer etti.

İlk 11 şansı azalan Maher'in, Fenerbahçe’de Advocaat ile yeni bir çıkış yapmak istediği belirtiliyor. PSV’nin Maher için, satın alma opsiyonlu kiralama teklifine sıcak bakması bekleniyor.

Lasse Schöne

Diğer 10 numara adayı ise Ajaxlı Lasse Schöne. Hollanda ekibinde yeterince forma şansı bulamayan Danimarkalı orta sahanın, Ziyech’in de gelmesi halinde takımdan ayrılacağı ifade ediliyor.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki oyuncunun, uygun bir maliyetle gelebileceği konuşuluyor.

Younes Belhanda

Fenerbahçe için son seçenek ise Younes Belhanda. Her iki adaydan da olumsuz cevap gelmesi halinde, Younes Belhanda ile 10 numara sorununun aşılması hedefleniyor.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz