Futbol

F.Bahçe'ye 4 yıldız birden!

26 Nisan 2014 Cumartesi 10:32 - Son Güncelleme 26 Nisan 2014 Cumartesi 12:39

Sarı-lacivertli ekibin transfer listesinde 4 Brezilyalının olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe için Brezilya'ya giden Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk'ün Jadson ve Boschilia’yı yakın markaja aldığı öne sürüldü. Cruzeiro'lu Baptista ile Fenerbahçe'nin 2 sezondur gündeminde olan Diego Ribas'ın da sarı-lacivertlilerin transfer listesinde yer aldığı iddia ediliyor. 

"Sampiy10" spor sitesinin haberine göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın taraftar temsilcileriyle yaptığı sohbet toplantısında 10 numara için “Gelecek sezon mutlaka alacağız, ayrıca transfere çok fazla bütçe ayırmadık” demesinin ardından gözler Brezilya’dan dönen izleme komitesine çevrildi. Ocak ayında resmen çalışmalara başlayan Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk’ten oluşan bu üçlüden Yetkiner’in gitmediği Brezilya seyahati 16 gün sürdü.

Gelecek vadeden oyunculardan tutun da tecrübeli oyunculara kadar geniş bir yelpazede tarama yapan izleme komitesi F.Bahçe’ye alternatif olabilecek isimleri araştırdı. Listede öne çıkan isimler arasında Corinthians’da forma giyen 30 yaşındaki Jadson bulunuyor. 2005-12 yılları arasında Shakhtar Donetsk forması giyen bu futbolcu 2012’de Sao Paulo’ya transfer oldu. 2014’te de Corinthians’a geçti. 5 kez Brezilya Milli Takımı’nda görev aldı.

GENÇ YILDIZ ARANIYOR

Gelecek vadeden genç yıldızlardan Sao Paulo’da oynayan Boschilia da listede. 18 yaşındaki genç futbolcu 1.73 boyunda ve sol ayaklı. Kariyer ve yaş olarak Baptista da takip edilen oyuncular arasında. Hem Avrupa tecrübesi hem de milli takım kariyeri bulunması avantajı. 32 yaşında ancak hücumda etkili. Cruzeiro’da forma giyiyor.

Söz konusu olan 10 numara olunca taraftarın çok istediği ve sürekli gündemde olan Atletico Madrid'de kiralık olarak oynayan Diego Ribas da bu listenin başında yer alan isim. Wolsburg’dan kiralık giden Brezilyalı maliyetiyle korkutsa da sponsor desteğiyle sarı-lacivertlileri heyecanladıracak bir isim. F.Bahçe izleme komitesi sadece yabancı oyuncuları izlemiyor elbet. Altyapıya da önem veren komite 13 yaş grubu maçlarını bile takip ederek F.Bahçe’ye yıldız bulmak için yoğun mesaide. (ŞAMPİY10)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz