Futbol

F.Bahçe'ye Alper müjdesi

05 Şubat 2014 Çarşamba 22:13 - Son Güncelleme 05 Şubat 2014 Çarşamba 22:17

Sarı-Lacivertliler Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, koşu ve ısınmanın ardından 2 gruba ayrılan futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptıkları bildirildi.

Antrenmanın yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandığı, maçın ardından galip gelen takımın oyuncularının galibiyet pozu verdiği kaydedildi.

- Alper takımla çalıştı

Sakatlığı düzelen Alper Potuk'un takımla yapılan çalışmaların tamamında yer aldığı belirtildi.

Alper'in hafta sonu Sivasspor maçında özel olarak dizayn edilen bir omuzlukla oynayabileceği öğrenildi. Antalya'daki devre arası kampının son gününde Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımıyla oynanan hazırlık maçında omzunun üzerine düşerek sakatlanan ve sol omzunda yırtık tespit edilen Alper Potuk, Torku Konyaspor ve Eskişehirspor maçlarında forma giyememişti.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Emenike'nin özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü, Nijeryalı futbolcunun 21. haftada oynayacakları Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Eskişehirspor maçında sakatlanan Webo'nun ise tedavisinin en az 4 hafta süreceği belirtildi.

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz