Futbol

F.Bahçe'yi bekleyen zor karar! 13 isim...

26 Mart 2016 Cumartesi 18:00 - Son Güncelleme 26 Mart 2016 Cumartesi 17:42

F.Bahçe'de sezon sonu kiralıklarla birlikte 13 futbolcunun sözleşmesi bitiyor.

Fenerbahçe'de kiralık oyuncularla beraber 13 futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Fenerbahçe yönetimini bu süreçte en fazla zorlayacak isimlerin Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül olacağı ifade ediliyor. Çünkü bu oyunculara hem yurt içinden hem yurt dışından çok sayıda transfer teklifi geliyor. Bu isimler arasında yer alan Mehmet Topal'ın takımda kalmasına kesin gözle bakılırken, Caner Erkin ile Gökhan Gönül'ün takımdaki gelecekleri merakla bekleniyor.

Sezon sonu için çanlar çalıyor

Fenerbahçe'de sezon sonu çanları çalmaya başladı. Kadroda yer alan kiralık oyuncularla beraber 13 ismin sözleşmesi bitecek. Özellikle Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in kulüpteki geleceği merak ediliyor.

Mehmet Topal

Bu üç isimden Mehmet Topal'ın sözleşmesinin uzatılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gösterdiği istikrar ve takım içindeki ağabeylik fonksiyonu milli futbolcuyu takımın değişilmezi kılıyor.

Caner Erkin

Caner Erkin'in durumu ise belirsiz... Hasan Ali Kaldırım'ın bu sezonki performansı yeni kontrat için yönetimin elini güçlendiriyor. Ancak İtalyan kulübü Inter'in ilgisi başarılı oyuncu için en büyük koz. Kulislere göre ise Caner'in sözleşmesi büyük olasılıkla uzatılacak.

Gökhan Gönül

Fenerbahçe'de geleceği en çok merak edilen isim Gökhan Gönül... Sakatlığı sebebiyle Braga ve Akhisar Belediyespor maçlarında oynamayan, ertelenen Galatasaray derbisi kadrosunda yer almayan oyuncunun 4 gün aradan sonra milli takımda 90 dakika ter dökmesi kafaları karıştırmış durumda...

Sözleşmesi bitecek diğerler isimler...

Bu üç ismin yanı sıra, Bruno Alves, Raul Meireles, Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topuz, Michal Kadlec, Hakan Çinemre ve Serdar Kesimal'ın da sözleşmesi bitiyor.

Ayrıca, sezon başında kiralık gelen Lazar Markovic, Abdoulaye Ba ve Fabiano Riberio’nun da kontratları sona eriyor. Sık sık sakatlanan Markovic ve uzun süredir kadro dışı olan Serdar ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ba ve Fabiano’nun durumlarına ise teknik heyetin raporu doğrultusunda karar verilecek.

Gözler Aziz Yıldırım'da

Gidecekler ve kalacaklarla ilgili karar için gözler Başkan Aziz Yıldırım'da... Görüşmelerin önceki yıllardaki gibi sezon sonunda yapılması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz