Futbol

Fenerbahçe devre arasına kayıpsız gitmek istiyor

16 Kasım 2018 Cuma 13:03 - Son Güncelleme 16 Kasım 2018 Cuma 13:50

Fenerbahçe'de hedef; devre arasına kadar ligde ve Avrupa'da kayıpsız yola devam etmek. Ligde 5 maça çıkacak olan sarı-lacivertli ekip, Avrupa'da ise Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, devre arasına kayıpsız girmek istiyor. Sarı-lacivertliler, Erwin Koeman yönetiminde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Ligde 13'üncü sırada olmasına rağmen tribünlerden büyük destek alan Fenerbahçe, bu rüzgarı kaybetmek istemiyor. Zor bir fikstürü geride bırakan sarı-lacivertli ekibi, rakiplerine göre nispeten daha kolay bir takvim bekliyor.

25 Kasım'da Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe daha sonra Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Dinamo Zagreb ile karşılaşacak.

Aralık ayına Kasımpaşa mücadelesi ile başlayacak olan Erwin Koeman'ın öğrencileri ardından Akhisarspor deplasmanında galibiyet arayacak.

Sarı lacivertli ekip, Spartak Trnava, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Antalyaspor maçları ile de sezonun ilk yarısını tamamlayacak.

Ligde 5'te 5 yapmayı hedefleyen Erwin Koeman, zirve ile puan farkını azaltmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 2 maçından 1'ini kazanması halinde gruptan çıkacak ve Avrupa macerasını sürdürecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz