Futbol

Fenerbahçe hücumda istikrarı yakalayamadı

26 Ekim 2021 Salı 10:56 - Son Güncelleme 26 Ekim 2021 Salı 11:38  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe, hücum hattında henüz istikrar sağlayamadı. Sezon başından beri 11 ayrı futbolcu bu bölgede maça başlarken; Mesut Özil, Diego Rossi ve Enner Valencia 3 kez aynı anda 11'de yer aldı.

Fenerbahçe, bu sezon hücum bölgesinde yaşanan istikrarsızlıkla dikkat çekiyor. Teknik direktör Vitor Pereira, yaşanan sakatlıklar ve tercihleri nedeniyle ileri uçta sürekli değişikliğe gitti.

Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi’nde 15 maç oynayan sarı-lacivertliler, üst üste aynı hücum hattıyla sahaya çıkmadı.

Geride kalan maçlarda Mesut, Rossi ve Valencia; 3 kez yan yana görev yaptı. Diğer karşılaşmalarda ise hücum hattı hep farklı oyunculardan oluştu.

Bireysel performans olarak Mesut, Valencia ve Rossi 8 kez 11’de başladı. İleri üçlüde Berisha 5, Pelkas, Muhammed ve Osay-Samuel 3, Serdar Dursun, Samatta ve İrfan 2, Zajc ise bir kez 11'de sahaya çıktı.

Sarı-lacivertlilerde böylece toplam 11 futbolcu, hücum hattında yer aldı. Bu bölgede Valencia, iki kulvarda kaydettiği 7 gol, 3 asistle takımını sırtlayan en önemli isim oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz