Futbol

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı!

12 Mayıs 2016 Perşembe 14:46 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2016 Perşembe 12:23

Şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe, ayrılık haberleriyle gündemde.

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan teknik direktör Vitor Pereira, bu sezon başarısız olmadıklarını söyledi.

Öte yandan Robin van Persie'nin ismi Lazio ile anılırken, Mehmet Topuz'la yeni sözleşme yapılmayacağı öğrenildi.

Vitor Pereira'nın kalması zora girdi

Fenerbahçe'de şampiyonluğun mucizelere kalmasının ardından Vitor Pereira'nın takımın başında kalma ihtimali oldukça zora girdi.

Portekiz basınında yer alan haberlerde, "Porto'ya dönme" ihtimalinden bahsedilen Vitor Pereira, Fenerbahçe'de başarısız bir grafik çizmediklerine dikkat çekti.

Yeni kurulan bir takım oluşturduklarının altını çizen Teknik Direktör Pereira, "Braga'ya nasıl elendiğimizi herkes gördü. Türkiye Kupası'nda devam ediyoruz. Ligde ise ikinci sıradayız" ifadelerini kullandı.

"Sow'un gidişi planlarımı bozdu"

Moussa Sow'un gidişiyle planlarının bozulduğunu da kaydeden Pereira, "Farklı kültürlerde, farklı dilleri konuşan oyuncularla başladık. Şampiyon olmak isterdik ama yeni kurulan bir takım için lig ikinciliği başarısızlık değil" şeklinde konuştu.

Robin van Persie için Lazio iddiası

Bu arada, Çin'e gideceği konuşulan Hollandalı yıldız Robin van Persie için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sezon sonunda Miroslav Klose ile yollarını ayıracak olan Lazio'nun Van Persie'yi gündemine aldığı belirtiliyor.

Mehmet Topuz ile yeni sözleşme düşünülmüyor

Ayrıca Fenerbahçe'de, uzun zamandır forma şansı bulamayan Mehmet Topuz'la yeni sözleşme yapılması düşünülmüyor.

Sezon sonu mukavelesi bitecek olan 32 yaşındaki futbolcunun, ligde kalması halinde Kayserispor'a döneceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Bu arada Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 15 Mayıs Pazar günü Ülker Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından 2 gruba ayrılan oyuncuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptıkları belirtildi. Yan top organizasyonlarının ardından antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Sarı-lacivertlilerde Bruno Alves'in takımla birlikte çalıştığı, ağrıları bulunan Luis Nani ve Simon Kjaer'in antrenmanda yer almadığı ifade edildi. Sırp futbolcu Lazar Markovic'in ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü aktarıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz