Futbol

Fenerbahçe'de büyük revizyon kapıda!

02 Haziran 2015 Salı 00:01 - Son Güncelleme 02 Haziran 2015 Salı 00:06

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezonda köklü bir revizyona hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım’ın yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından gelecek sezon için çalışmalara başlandı. İtalyan Giuliano Terraneo'yu sportif direktörlüğe getiren yönetim, bu ismin önderliğinde takımda köklü bir revizyona hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de öncelik teknik direktör seçimi... Sportif direktör Terraneo, başta ülkesi İtalya olmak üzere çok sayıda teknik adamla görüşüyor. Sarı-lacivertliler'de ön plana çıkan isimler Spaletti, Di Matteo ve Capello...

Yönetimin öncelikli hedefi Fabio Capello... Ancak ünlü hocanın Rusya Milli Takımı'ndan aldığı 6.5 milyon Avroluk maaş sarı-lacivertliler'i düşündürüyor. İtalya’da bulunan Terraneo, Roberto Di Matteo ve Luciano Spalletti ile görüşmelerini sürdürüyor.

7 oyuncunun sözleşmesi sona erdi

Sarı-Lacivertliler'de kadroda da büyük değişikliğe gidilecek. Emre Belözoğlu, Mert Günok, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Pierre Webo, Bekir İrtegün ve Mehmet Topuz'un sözleşmeleri 31 Mayıs itibariyle sona erdi.

Sportif Direktörlüğe getirilen Terraneo’nun, İnter’e transfer ettirdiği Emre Belözoğlu’nun takımda kalmasını istediği ve bu nedenle tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık daha sözleşme imzalanacağı belirtiliyor. Ancak diğer oyuncularla ilgili durum belirsizliğini koruyor.

Yönetim, sözleşmesi sona erecek isimler tek tek masaya oturacak. Fakat hiçbirine astronomik rakamlar teklif edilmeyecek. Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mousa Sow, Alper Potuk ve Mehmet Topal ise takımda kalacak.

Fenerbahçe'de gelecek sezon kalenin kime emanet edileceği de büyük merak konusu. Yıldız bir ismin transfer edileceği bu mevkide görev yapan Volkan Demirel ya da Mert Günok'tan birinin takımdan ayrılması bekleniyor.

Stoch dönüyor

Gelecek sezonu için Miroslav Stoch'un da Samandıra'ya geri dönmesi bekleniyor. 2010'da Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sonrasında PAOK ve Al-Ain'e kiralanan Slovak oyuncunun gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyeceği gelen haberler arasında.

 


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz