Futbol

Fenerbahçe'de Cocu'nun geleceği

02 Ekim 2018 Salı 12:46 - Son Güncelleme 02 Ekim 2018 Salı 14:30

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor karşısında aldığı ağır yenilgi, Teknik Direktör Philip Cocu'ya olan güveni sarstı. Spartak Trnava ve Medipol Başakşehir maçları sonrası Hollandalı teknik adamın geleceği belli olacak.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefi olan Teknik Direktör Philip Cocu, Rize deplasmanındaki ağır yenilgi ile kredisini tüketti.

Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından Hollandalı teknik adam ile yolların ayrılması beklenirken, sarı-lacivertli yönetimin bu karar için milli maç arasını beklediği öğrenildi.

Cocu ile başarının zor olacağını düşünen yönetim, UEFA Avrupa Ligi'nde Spartak Trnava ve ligde oynanacak Başakşehir maçlarını bekliyor. Sarı-lacivertliler, iki maçın ardından milli arada karar vermeyi planlıyor.

Sarı-lacivertli yönetimin bu kararı Cocu için de son bir şans olarak değerlendirildi.

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktör için henüz somut bir adım atmazken, taraftarların istediği isim, Ersun Yanal oldu. Sarı lacivertli taraftarlar, sosyal medyada Yanal'ın ismini gündeme getirse de Aykut Kocaman'ın yönetimin aklındaki ilk isim olduğu öğrenildi.

Bu arada, yönetim kurulundan bazı isimlerin yabancı teknik adam için görüş belirttiği ve Sportif Direktör Comolli'nin de bu yönde görüşmeler yapabileceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz