Futbol

Fenerbahçe'de gündem UEFA görüşmesi

27 Mart 2022 Pazar 14:36 - Son Güncelleme 27 Mart 2022 Pazar 14:45  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe, UEFA ile yapılacak Finansal Fair-Play görüşmelerine odaklandı. Başkan Ali Koç, yönetime geldiği günden beri futbolcu transferinde bonservis kısıtlamasının kaldırılmasını amaçlıyor.

Fenerbahçe’de önümüzdeki sezonun yapılanması için planlamalar sürüyor. Bu süreçteki en önemli gündem başlıklarından birisi ise UEFA’dan gelecek haberler...

Sarı lacivertliler, önümüzdeki günlerden itibaren futbolun Avrupa’daki patronuyla Finansal Fair Play konusunu görüşecek.

Başkan Ali Koç ve kurmaylarının bu süreç için uzun süredir hazırlandığı gelen haberler arasında.

Şimdiye kadar Ali Koç döneminin tamamında bonservis harcamalarında satışlardan elde edilen miktar kadar harcama yapıldı.

Bu nedenle de kiralama veya bonservisi elinde olan deneyimli oyuncuları kadroya katma gibi zaman zaman zorunlu adımlar atıldı.

UEFA ile Mayıs ayına kadar yapılacak görüşmelerden çıkacak sonuca göre sarı lacivertlilerin üzerindeki bu kısıtlama kalkabilir.

Özellikle bonservis harcamaları konusunda biraz daha esnek davranmak isteyen yönetim, gelecek yeni teknik direktöre de bu konuda hareket alanı açmayı hedefliyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz