Futbol

Fenerbahçe’de Jorge Jesus için geri sayım

23 Mayıs 2022 Pazartesi 13:30 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2022 Pazartesi 13:36  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe’de sezonun sona ermesi ile birlikte gözler Jorge Jesus’tan gelecek habere çevrildi. Portekizli çalıştırıcı ile sürecin mutlu sona doğru ilerlediği öğrenilirken, hafta içi anlaşmanın resmileşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus için geri sayım sürüyor. Portekizli teknik adamla prensipte anlaşan sarı-lacivertlilerin, bu hafta içinde İstanbul’da bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi.

67 yaşındaki deneyimli teknik direktör ile bir artı bir yıllığına anlaşmaya varılması bekleniyor.

Sürecin bu şekilde ilerlemesi halinde, Portekizli teknik adamın yardımcıları ile birlikte, İsmail Kartal’ın sunduğu raporu inceleyerek mevcut kadroda hızlı bir yapılanmaya gitmesi hedefleniyor.

Sarı-lacivertli transfer komitesi de görüşülen futbolcular ile ilgili Jesus’a bilgi verecek ve ardından gelişmelere göre listede revizyona gidilecek.

Bu arada geçtiğimiz aylardaki görüşmelerde başta Marcio Sampaio ve Joao de Deus olmak üzere yardımcılarının sar- lacivertli takımı zaman zaman tribünlerden takip ettiği belirtildi.

Diğer yandan Jorge Jesus’un yardımcıları ile birlikte yıllık 7 milyon avro civarında maliyetinin olacağı öğrenildi.

Öte yandan sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam ile ilgili bir pürüz çıkması olasılığına karşı, daha önce görüşme yaptığı alternatif isimleri de listesinde tutmayı sürdürüyor.

Koç, Kartal ile görüşecek

Ayrıca Başkan Ali Koç kısa süre içinde İsmail Kartal ile de bir görüşme gerçekleştirecek. Koç’un deneyimli çalıştırıcıya bugüne kadar gösterdiği performans için teşekkür edeceği, kariyer planı hakkında ise fikir alışverişinde bulunacağı kaydedildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz