Futbol

Fenerbahçe'de kimlerle yollar ayrılacak?

26 Nisan 2016 Salı 14:24 - Son Güncelleme 26 Nisan 2016 Salı 11:42

Sarı-lacivertli ekipte iç transferin hareketli geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek oyuncuların devam edip etmeyeceği merak ediliyor.  Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'le masaya oturmaya hazırlanan sarı-lacivertli yönetimin, kiralık olarak forma giyen oyuncularla yollarını ayırması bekleniyor.

Fenerbahçe'de gündem iç transfer

Sarı-lacivertlilerde 9 futbolcunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Abdoulaye Ba, Kaleci Fabiano ve Lazar Markovic'in ise kiralama süreleri sona eriyor.

Caner'in ayrılma ihtimali yüksek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'le Trabzonspor maçının ardından masaya oturacaklarını açıklamıştı. Kadro dışı kalan Caner'in ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'le anlaşma zemini aranacak.

Bu isimler Fenerbahçe'nin yeni sözleşme önerisine "hayır" derse, gelen teklifleri değerlendirmeye başlayacak.

Caner Erkin'in Inter Kulübü'nün markajında olduğu bilinirken, Mehmet ile Gökhan'ın sarı-lacivertli kulüple anlaşamadıkları taktirde yurt dışına yönelecekleri belirtiliyor.

Ayrılacak listesi

Porto'dan kiralık olarak alınan ve beklentileri karşılayamayan Abdoulaye Ba ve Fabiano'yla yolların ayrılacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlık yaşayan bir diğer kiralık oyuncu Lazar Markovic ise büyük olasılıkla gelecek sezon yeniden Liverpool forması giyecek.

Sözleşmeleri biten diğer isimler Bruno Alves, Michal Kadlec, Uygar Mert Zeybek ile Hakan Çinemre'nin durumu ise tam anlamıyla net değil.

İç transferde tüm futbolcularla tek tek anlaşma zemini arayacak olan yönetim, Raul Meireles, Mehmet Topuz ve sezon başı kadro dışı bırakılan Serdar Kesimal'ı ise gözden çıkarmış durumda.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz