Futbol

Fenerbahçe'de kriz kapıda!

10 Aralık 2013 Salı 09:16 - Son Güncelleme 10 Aralık 2013 Salı 14:04

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fethiyespor maçı tüm hesapları bozdu.

Sarı-lacivertli takımın Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmesi ile birlikte Kadlec, Yobo ve Holmen’in forma giyme şansı neredeyse imkansız hale geldi.

Sezon başından bu yana tercihlerini Alves, Meireles, Cristian, Kuyt, Webo, Sow ve Emenike arasında kullanan Teknik Direktör Ersun Yanal kadroya giremeyen diğer yabancılara kupa maçlarında şans tanımayı planlıyordu. Ancak Fethiyespor maçı tüm hesapları bozdu. Bu isimlerin finale kadar gidip 13-14 maç oynama ihtimalleri ortadan kalkınca ciddi bir sıkıntı doğdu.

Gerek kontenjan sorunu, gerekse Yobo, Kadlec ve Holmen’in form durumu yüzünden sakat ve cezalı yabancı oyuncu sorunu ile karşı karşıya kalmadığı sürece Yanal’ın bu üç oyuncuyu kullanması beklenmiyor.

Sezon sonuna kadar tribünde oturmak istemeyen bu isimlerin de devre arasında başka bir kulübe kiralık gitmek istedikleri, son kararı teknik heyetin vereceği belirtildi.

2 milyon avronun üzerinde maaş alan Yobo ve Kadlec bu sezon sadece tek lig maçında forma giyerken, üç karşılaşmada oynayan Holmen ise haftalardır sahaya inemiyor. (Skorer)
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz