Futbol

Fenerbahçe'de Mesut ve Ozan gelişmesi

31 Mart 2022 Perşembe 11:41 - Son Güncelleme 31 Mart 2022 Perşembe 11:48  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan için kader haftası. İki futbolcunun durumu, yönetim kurulu toplantısında yeniden gözden geçirilecek.

Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kadro dışı kararı yeniden değerlendirilecek. Milli maç arasında takımdan uzaklaştırılan iki futbolcunun durumları, yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak.

Bu hafta sonuna kadar yapılması beklenen toplantı, Mesut ve Ozan'ın kaderini belirleyecek. Fenerbahçe camiasında tartışılmaya devam eden kadro dışı bırakma kararı, yeni bir boyut kazanabilir.

‘Tedbiren' kadro dışı bırakılan ve idari izinli sayılan, bu nedenle antrenmanlarda yer almayan Mesut ve Ozan'dan ilk olarak savunma istenecek. Sarı lacivertli yönetim, teknik direktör İsmail Kartal ile görüştükten sonra iki futbolcu için nihai kararı verecek.

Diğer yandan özür dilemeleri halinde hem Mesut, hem de Ozan'ın affedilmelerinin söz konusu olabileceği öğrenildi.

Ayrıca kadro dışı kararının ardından sosyal medyada ‘Aslolan Fenerbahçe' paylaşımında bulunan Mesut'un, menajeriyle sürekli görüş alışverişinde bulunduğu ve sözleşmesinin sonuna kadar ayrılmak istemediği belirtildi.

İttifak Holding Konyaspor maçının devre arasında İsmail Kartal ile sorun yaşayan ünlü yıldızın, sarı lacivertli takıma dönmeye yakın olduğu ifade edildi.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz