Futbol

Fenerbahçe'de teknik direktör kim olacak?

09 Mart 2020 Pazartesi 15:51 - Son Güncelleme 09 Mart 2020 Pazartesi 15:59

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı devam ediyor. Christoph Daum'u Sportif Direktör olarak düşünen sarı lacivertliler, takımı da Roger Schmidt'e teslim etmeyi planlıyor. Mircea Lucescu da alternatifler arasında...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Sarı lacivertli camia, bu sorunun cevabını merakla bekliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, teknik direktör arayışında yerli veya yabancı diye bir ayrımlarının olmadığını söyledi.

"Fenerbahçe'yi ve Türkiye'nin gerçeklerini iyi bilen bir hoca olması, bizim en önemli kriterimiz" ifadelerini kullanan Özsoy, geçmiş dönemlerde Süper Lig'de görev yapan teknik adamlara dikkat çekti.

Sarı lacivertli takımın başında şampiyonluk yaşayan Christoph Daum'un Sportif Direktör, Roger Schmidt'in ise Teknik direktör olacağı proje üzerinde yoğunlaşan yönetim, bu ikiliyle görüştü.

Futbol şubesini Daum'a emanet etmeyi düşünen Sarı lacivertliler, Alman teknik adamın önerisiyle de takımı Schmidt'e emanet etmek istiyor.

Salzburg ve Bayer Leverkusen gibi takımlarda görev yapan Schmidt, son olarak Çin ekibi, Beijing Guoan'ı çalıştırmıştı.

Bir diğer aday ise Mircea Lucescu...

Son olarak A Milli Takım'da görev yapan Rumen teknik adama henüz teklif sunmayan Fenerbahçe yönetiminin önceliği Roger Schmidt ve Christoph Daum ikilisi..

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz