Futbol

Fenerbahçe'de yolcular belli oluyor

26 Aralık 2013 Perşembe 11:33 - Son Güncelleme 26 Aralık 2013 Perşembe 11:34

Sarı lacivertlilerin gözden çıkardıklarına büyük talep var.

Fenerbahçe'de devre arasında yapılacak operasyonun çerçevesi belli oldu. Öncelikle kadroda bulunan ancak yeterli verim alınamayan ya da yabancı kontenjanına takılan futbolcularla yollar ayrılacak.

Bunun için akla gilen ilk isimler Joseph Yobo ile Michal Kadlec. Yobo için Medical Park Antalyaspor'un yakın ilgisi biliniyor. 

Sezon başında transfer olan ve sadece altı kez forma giyebilen Kadlec, hem yabancı sınırlaması hem de aynı bölgedeki Caner Erkin'in formayı adeta çekip alması nedeniyle sıkıtnılı günler geçiriyor.

Çek basınına imalarla dolu açıklamalarda bulunan Kadlec'in Bundesliga ekiplerinden birine kiralanması gündemde. İddiaya göre hem savunmanın solunda hem de ortasında oynayabilen Kadlec için Werder Bremen'in, Eintracht Frankfurt'un Stuttgart'ın girişimleri var.

Yerlilerden de gidecekler var

Yerli futbolculardan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan futbolcuların başında Semih Şentürk geliyor. Çalışmalarını takımdan ayrı tek başına sürdüren "Nöbetçi Golcü"nün adı Antalyaspor, Eskişehirspor ve Bursaspor ile birlikte anılıyor.

Fenerbahçeli futbolculardan ara transferin gözdelerinden biri de Serdar Kesimal. Serdar için Sivasspor'un istekli olduğu, Bursaspor'un da devreye girebileceği belirtiliyor.

Yanal'dan "hazırlayın" emri

Fenerbahçe'nin orta alandaki her zaman istenen seviyede olmayan oyunu Emre Belözoğlu'nun yokluğuna bağlanıyor. Ersun Yanal'ın, sakatlığı süren tecrübeli futbolcunun ligin ikinci yarısındaki ilk maça yetiştirilmesi için sağlık ekibine talimat verdiği öğrenildi.

Meireles oynayacak gibi

Karabükspor maçındaki düşük pas yüzdesi ve hataların sorumlusu da belirlendi: Cristian Baroni.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, adı taraftarlar arasında "gamsız"a çıkan Brezilyalı futbolcuyu kesip Kayserispor maçında Meireles'e görev vereceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz