Futbol

Fenerbahçe'den örnek davranış

08 Mayıs 2014 Perşembe 18:20 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2014 Perşembe 18:40

Vanlı çocuklar, Fenerbahçeli futbolcularla yemekte buluştular.

2011'de yaşanan deprem felaketinin ardından yaşamlarını konteyner kentte sürdüren Vanlı çocuklar, Fenerbahçeli futbolcularla buluştu.

Geçtiğimiz yıl sanatçı Rojin'in girişimleriyle başlatılan, Van Benim Ben Vanım projesiyle, depremin ardından yaşamlarını konteyner kentlerde güç koşullarda sürdüren ailelere dikkat çekilmesi ve farkındalık yaratılması amacıyla Vanlı çocuklara kucak açıldı.

TOPAL AİLESİ'NİN ROLÜ ÇOK BÜYÜK

Pek çok sosyal sorumluluk projesinde önemli rol alan ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Rüya Bir Gün projesinin mimarı olan Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, bu organizasyonda da büyük rol oynadı. Rojin'in ulaştığı Selda Topal girişimlerini hızlandırdı ve Vanlı çocuklara rüya gibi bir gün yaşatıldı.

PROJEDE AZİZ YILDIRIM'IN KIZLARI VE FENERBAHÇELİ ESKİ YÖNETİCİ YASEMİN MERÇİL'İN DE İMZASI VAR

Selda Topal'ın yanı sıra, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kızı Hande Gamgam ve Gülşah Gordi, Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Yasemin Merçil de yemekte çocuklara eşlik etti. Fenerbahçeli sanatçı Funda Arar'ın eşliğinde İstanbul'a gelen çocuklara Hande Gamgam ve Gülşah Gordi ev sözü verdi.

Fenerbahçeli futbolcular Emre, M.Topal, Caner, Salih, Webo da ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söylediler. Sarı-Lacivertli futbolcular çocuklara forma hediye edip, imza dağıttılar ve sıcak sohbetlerle çocuklara unutulmaz anlar yaşattılar.

Vanlı bir çocuk yaptığı açıklamada ise "Ben de büyüyünce futbolcu olup araba alacağım" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz